Rekrutacja do edycji XII Imperiusa wystartowała pod tym adresem: http://imperius.chilioi.webd.pl/index.php
Zapraszamy do ImperWiki
* * *
Koniec edycji XI (finalna tura 544), trwają przygotowania do startu edycji XII.
Rekrutacja do edycji XII Imperiusa wystartowała pod tym adresem: http://imperius.chilioi.webd.pl/index.php
Zapraszamy do ImperWiki
* * *
Koniec edycji XI (finalna tura 544), trwają przygotowania do startu edycji XII.
Chat
Re: Chat
Oprócz kwestii rozpisywania samych frontów, największą wadą obecnego rozwiązania prowadzenia walk są Ruchy Wojsk. Definitywnie system wojen trzeba na nową edycję totalnie przerobić. Nie dam rady psychicznie kolejnej edycji ciągnąć z tym systemem.
Wprowadźmy możliwość rozstrzygania bitew grając w M2TW.
I1: Epiria/Zakon św. Joneasza | I2: Communio Angelorum/Westuria/Uther | I3: Antiochea | I4: Angelon | I9: Civitas Ordinum | I10: Zerruko | I11: La Repubblika/GM
Zróbmy moda na EU IV i będziemy rozgrywać całą edycję tam.
jest szansa na pokój, nikt nie zadeklarował, że chce zniszczyć przeciwnika
IMPERIUSOWY EMERYT
Żodyn
I1: Epiria/Zakon św. Joneasza | I2: Communio Angelorum/Westuria/Uther | I3: Antiochea | I4: Angelon | I9: Civitas Ordinum | I10: Zerruko | I11: La Repubblika/GM
Społeczności, czy ktoś umie w Eu4toVic2 conventer? Mam problem z konwersją :c
Nikt nie pomoże.
Ziomki, jeśli ktoś zainteresowany, to w Warszawie 23/24 września będzie zlot Dynastei
Ze znanych Wam ludzi będzie Leon (Kocurrrek, czy jaki on tu miał nick), Elm0, Boyar (ten przez Ygrek), ja. Poza tym parę osób, które tu nigdy nie grało, ale z PBFami jest zapan brat
Jeśli ktoś reflektuje, to możemy się ustawić, jak coś to mogę na PW podesłać nr telefonu to się zdzwonimy.
Na zlotach zwykle pijemy dobre piwko, grajemy w planszówki, gadamy o historycznych pierdołach i folgujemy na inne sposoby ulubionej nerdozie
Serdecznie zapraszam
Ziomki, jeśli ktoś zainteresowany, to w Warszawie 23/24 września będzie zlot Dynastei

Ze znanych Wam ludzi będzie Leon (Kocurrrek, czy jaki on tu miał nick), Elm0, Boyar (ten przez Ygrek), ja. Poza tym parę osób, które tu nigdy nie grało, ale z PBFami jest zapan brat

Jeśli ktoś reflektuje, to możemy się ustawić, jak coś to mogę na PW podesłać nr telefonu to się zdzwonimy.
Na zlotach zwykle pijemy dobre piwko, grajemy w planszówki, gadamy o historycznych pierdołach i folgujemy na inne sposoby ulubionej nerdozie

Serdecznie zapraszam
I1: Kintore, I2: Arges, I3: Thanlocke, I4: Hazarlarim, I5: Karia, I6: Larraine, I7: Finsternis, I9: Samarkanda, I10: Teredon, I11: Dunthain/GM
Dosłownie i wprost gorszego terminu wymyślić nie mogliście
Postaram się jednak wyrwać. Toż dziesięć lat minęło. To zobowiązuje.

Cool 

I1: Kintore, I2: Arges, I3: Thanlocke, I4: Hazarlarim, I5: Karia, I6: Larraine, I7: Finsternis, I9: Samarkanda, I10: Teredon, I11: Dunthain/GM